Klub Atletskih veterana Zadar u suradnji s Atletskim savezom Zadarske županije organizira petu humanitarnu utrku štafeta 4x1000 m i 4x250m za mlađe uzraste koja će se održati 14. prosinca na Zadarskoj rivi s početkom u 11 sati, odnosno 11:30 sati za mlađe uzraste. Start i cilj utrke je kod Morskih orgulja.

Na utrci se tradicionalno prikupljaju se dobrovoljni prilozi koji su namijenjeni socijalnoj samoposluzi pri Caritasu Zadarske nadbiskupije.

Prijave su moguće na www.utrke.com, a pritom je potrebno navesti naziv štafete (do 10 znakova), ime i prezime te godinu starosti svakog člana štafete. Za sve dodatne informacije pošaljite upit na mail [email protected]

- Radosni smo da možemo svojim radom i djelovanjem pomoći najpotrebitijima u našem gradu i županiji kao i prethodnih godina. Nadam se da će u subotu Zadarska riva biti pretijesna za sve one koji žele trčati, gledati i bodriti natjecatelje, a samim time time pridonijeti u pomoći potrebitima. Zadarsko veliko srce nikad ne zakazuje kad je u pitanju pomoć za sugrađane u što smo se uvjerili bezbroj puta, izjavio je predsjednik kluba atletskih veterana Zadar Borislav Perica.