U sklopu 8. kola ABA lige u dvoranu Krešimira Ćosića sutra u 20 sati stiže ljubljanska Cedevita Olimpija.

- To je ekipa koja se bori za sam vrh ABA lige odnosno Playoff i nemamo nikakvog prostora za kalkulacijama, mi idemo na pobjedu. Pogotovo, jer igramo doma u našoj dvorani, gdje se to, kakva god da je situacija, očekuje. Mi smo trenutno zadnji na tablici, ništa drugo nam preostaje nego dati sve od sebe i jednostavno pokušati zatvoriti njihove najbolje igrače, pogotovo Amerikance Boatrighta i McIntyera. Znamo da imaju odlične šutere Krušlina, Murića, Jaka Blažić je tu. Na visokim pozicijama su odlično kompletirani i svaki od nas dati svoj maksimum i nadamo se što boljem rezultatu, poručio je krilni centar Zadra Domagoj Vuković.

Zadrani će sutra tražiti priliku za prvu pobjedu u ABA ligi, a pomoćni trener Tomislav Ružić nada se da će momčad biti kompletna.

- Prije svega bit će teška utakmica za nas, prvenstveno zato što je tu Cedevita Olimpija, kao drugoplasirana ekipa. S druge strane, ovaj tjedan su neki igrači bili pod virozom, tako da će nam biti stvarno teško vratiti se u taj trenažni proces i zadržati energetski dio da budemo na pravoj razini. Tako da očekuje nas stvarno teška utakmica. Momčad bi trebala biti kompletna, međutim vidjet ćemo na popodnevnom treningu i na sam dan utakmice, nadamo se da će viroze popustiti i da ćemo biti u punom sastavu. Iskreno se nadam da ćemo pružiti dobar otpor, jer mislim da se u Zadru uvijek mora igrati maksimalno i na pobjedu. Ako nam se otvori šansa i prilika za pobjedu, moramo biti spremni iskoristiti je u datom trenutku.