James Farr više nije igrač Zadra. Centar kojega je javnost uzela na zub zbog loših igara na početku sezone, a po dolasku ga prvog otpisao i novi trener Danijel Jusup, od jučer je bez ugovora i ima avionsku kartu za Ameriku, potvrdio nam je danas sportski direktor Branimir Longin.

-S obzirom da smo na toj poziciji angažirali Akosa Kellera, više nije bilo prostora za njegovim ostankom. Farru želimo svu sreću u nastavku karijere, rekao nam je Longin.

Njegovim odlaskom otvoreno je i mjesto u financijama za dovođenje još jednog igrača o kojemu je Jusup pričao.

- Nije tajna da smo mi od početka tražili jednog pravog playmakera, što ne znači da nismo zadovoljni Junakovićem i Uljarevićem. Na tržištu nismo mogli naći adekvatnog igrača pa smo u sezonu ušli bez njega a doveli Allena. Mislim da će i to biti riješeno u kraćem roku, najavio je Longin.

Klupske financije neće opteretiti ni dva pojačanja u stručnom stožeru Tomislav Ružić i Bernard Kotlar, koji su se posla prihvatili volonterski. No i cijeli stručni stožer ima ugovor na određeno do kraja sezone te će Jusup ili netko drugi za sljedeću sezonu može složiti kompletnu struku.