Stigla je najava 6. kola 1. Sonik Županijske malonogometne lige. 

Odmah na startu kola čeka nas općinski derbi, Vrsi i Poljica, suprotnih raspoloženja. Poljica su na mizernom bodu dok su Vrsi vratili boju u lice pobjedom. Pravilo je da u ovakvim utakmicama nema pravila no lagana prednost ide na stranu Vrsi.

Ploča korak po korak, bod po bod, ostavlja dobar dojam i ako negdje računaju na bodove onda je to Samba. Međutim i iz Poličnika dolaze slične želje i najave te stoga oprez vlada u oba tabora.

Plovanija je upisala dvije pobjede zaredom no za treću će se morati dobro namučiti. Naime, s druge strane parketa čekaju Stanovi bez poraza, ali s remijima. Moguća su sva tri znaka, a nama ostaje da guštamo u otvaranju nedjeljnog programa.

Nakon njih ništa manje neće biti zanimljivo jer se sastaju Varoš i Puntamika. Mnogo puta je Obitelj znala uzeti skalp zubarima i po najavama isti scenarij traže i sada. Varoš je jaka, vodeća je na tablici i apsolutni favorit je, ali...

Derbi kola igraju Idassa Nadin i aktualni prvaci Kontrol Biro. Solidna forma krasi jedne i druge no samo jedna momčad će imati razlog za slavlje ili možda niti jedna. Idassa je solidno posložena sa Remšakom u glavnoj ulozi dok KB ima homogeno društvo koje itekako zna igrati.

Tin je načet iz prošlog kola i traži kartu vađenja protiv Primorca. Benkovačka bojna iz Ljupča je rasterećena, svjesna da nije favorit dok Tin mora jurišati na bodove.

Utorak dovodi Svetog Antu u Biograd na megdan Gaunima. Iako Gauni loše stoje na ljestvici oprez vlada u redovima svetaca jer domaći teren je veliki adut ribica.