Nakon neugodnog poraza protiv Krke, Zadar sutra u Beogradu igra novu utakmicu ABA lige, i to protiv momčadi koja je također u sezonu krenula s dva poraza. Riječ je o Megi Bemax, u kojoj je prošle godine igrao Stefan Fundić, jedan od najboljih igrača Zadra u dosadašnjem dijelu sezone. Što Fundić očekuje protiv svojih dojučerašnjih suigrača?

- Malo je čudan osjećaj, jer su to ljudi s kojima sam proveo dvije godine, ali prijateljstvo je isključivo izvan terena, na parketu je druga priča. Svi smo profesionalci, idemo na pobjedu. Svjesni smo da u prva dva kola nismo pokazali pravi sjaj i želimo napokon pokazati koliko vrijedimo, najavio je Fundić.

Trener Ante Nazor nema posebnih iznenađenja za novog suparnika. Zbog ozljede i dalje nema Ive Ivanova, a kao glavni cilj i u ovoj utakmici je postavljena kontrola ritma.

- Dobro je što utakmca s Megom dolazi brzo pa nemamo vremena za bilo što osim spremanja za tu utakmicu. Naravno da smo malo poljuljani nakon dva poraza, ali danas je novi dan, sutra je utakmica, trebamo sve ostaviti iza sebe i ući s pozitivnim stavom. Budući da je riječ o mladoj, trkačkoj, skakački moćnoj momčadi, moramo ih uvesti u naš ritam i utakmicu okrenuti u našu korist, najavio je Nazor.

Utakmica se igra sutra u Sportskoj Hali Ranko Žeravica s početkom u 20 sati.