Glavna skupština Nogometnog kluba Zadar nije prihvatila godišnje revidirano financijsko izvješće za 2018. godinu. Pod predsjedanjem Josipa Bepa Bajla Skupština je tako potvrdila prijedlog predsjednika Nadzornog odbora Josipa Miočića.

- Nadzorni odbor u ovom je sastavu na dužnost stupio u srpnju godine na koju se izvješće odnosi. Od tada do kraja godine održano je osam sjednica. Ovaj Nadzorni odbor ne može prihvatiti odgovornost za ono što se događalo prije našeg dolaska, budući da nam nije dostupna niti dokumentacija za to razdoblje, a na traženje iste od bivšeg direktora ona nam je dostavljena tek u svibnju ove godine. Budući da je revizor utvrdio nepravilnosti, a da se nama predočena situacija ne poklapa sa stvarnim stanjem u klubu, predložili smo da se financijsko izvješće ne prihvati, obrazložio nam je Miočić.

Zajedno s ovom točkom tako su otpale i druge vezane za nju o raspodjeli dobiti i sl. I direktor Damir Knežević podnio je vrlo kratko izvješće o radu Uprave, budući da je on tek ove godine preuzeo dužnost. Spomenuo je samo sportske rezultate, odnosno da je u navedenom razdoblju klub ušao u Drugu HNL, ali je naknadno ispao zbog neishođenja licence, dok su pioniri i kadeti pali iz prve lige u niži rang natjecanja.

Za novog člana Nadzornog odbora imenovan je djelatnik Gradske uprave Krešimir Karamarko, koji kao revizor ima dosta iskustva u sličnim poslovima te će njegov doprinos stabilizaciji kluba biti vrlo vrijedan, ocijenio je Miočić.