Direktor OTP banke Balázs Békeffy i direktor KK Zadra Željko Žilavec potpisali su jutros na Višnjiku sponzorski ugovor, kojim se ova mađarska banka, sljednica nekadašnje Dalmatinske banke iz Zadra, obvezala značajnim sredstvima pomoći u financiranju klupskih potreba.

Békeffy je rekao kako su se kroz prošlo desetljeće promijenile mnoge stvari, ime banke i njezino sjedište (nakon spajanja sa Splitskom bankom premješteno u Split), ali su neke stvari ostale isto.

- Nećemo zaboraviti naše korijene. Živimo u ovom gradu, osluškujemo njegove potrebe, znamo što mu znači ovaj klub i zato će uvijek imati pažnju naše banke. S novim ugovorom ostajemo partner ovog velikog kluba i nadam se da će suradnja uskoro imati zlatni sjaj, rekao je Békeffy.

Iako je iznos sponzorstva tajna, sama činjenica da je Žilavec Békeffyju uručio dres s brojem 1 jasno govori o tome koliki je udio banke u ukupnim sponzorstvima kluba.

- Zahvaljujem direktoru Békeffyju na motivirajućem izlaganju i drago nam je što se suradnja nastavlja. OTP je jedan od glavnih sponzora KK Zadra, iskreno se nadam da će suradnja uroditi plodom i zlatnim sjajem. Drago mi je što je OTP prepoznala trud i rad uprave da se klub organizira i diže i nadam se da će se suradnja nastaviti i u idućem razdoblju, rekao je Žilavec, nakon čega su na ugovore stavljeni potpisi. OTP banka tako će imati vidljivo mjesto na dresu Zadra i u novoj sezoni.