Već u sedmoj minuti pao je gol na revijalnoj utkamici održanoj između veterana NK Zadar i HNK Hajduk. Pune tribne malonogometnih terena ŠC Višnjik dokazuju kako je ova utakmica usitinu bila pun pogodak za sve posjetitelje, kako velike tako i male.

Veterani dvaju velikih klubova rado su se odazvali pozivu organizatora, Humanitarne udruge Antonio Jurjević, te svoj prijateljski dvoboj završili s rezultatom 4:3. Pobjeda je otišla u ruke Hajduka, ali oba kluba ističu kako im nije bitna. Ono što im je bilo bitno jest da se druže i vide stare prijatelje koje godinama nisu vidjeli.

Nakon kornera Hajduka u sedmoj minuti, Zadar je povukao brzu kontru te uz pomoć Maria Grgurevića preuzima vodsto, a već u 11. minuti Leopold Burčul krade loptu s centra, dodaje do Saše Bjelanovića koji mu je vraća u šesterac, Burčul se odlično snalazi i zabija za 2:0.

U 16. minuti asistencija Zvonimira Deranje na drugu stativu, gdje se našao Vlatko Đolonga i rezultat je smanjen na 2:1

Nakon zabijenog gola, obrana Hajuka nije se uspjela postaviti pa je u 17. minuti Josip Butić nakon povratne lopte Zvone Jurića zabio za 3:1.

Dragan Blatnjak, Zadranin koji je igrao za Hajduk, nalijeće na jednu loše odbijenu loptu zadrove obrane i u 28 minuti zakucava pod prečku za 3:2.

Vlatko Đolonga je u 32. minuti iz slobodnog udarca sa sedam metara poravnao rezultat na 3:3, a onda je Blatnjak ponovno, pet minuta prije kraja, zabio gol i odveo Hajduk u vodstvo, a na koncu i pobjedu.

Za Veterane Hajduka nastupili su: Jurica Puljiz, Kažimir Vulić, Darko Miladin, Ivica Bačić, Vlatko Đolonga, Željko Mijač, Denis Putnik, Goran Šušnjara, Zoran Vujčić, Zvonimir Deranja, Stipe Andrijašević, Hrvoje Vejić, Mario Božiković, Dragan Blatnjak, Miljenko Bikić, Zdenko Adamović, Ive Jerolimov, Goran Brailo.

Za Veterane NK Zadar igrali su: Jakov Surać, Saša Bjelanović, Mario Grgurević, Marko Pinčić, Josip Butić, Marin Galac, Leopold Burčul, Zvonimir Jruić, Marin Paleka, Dalibor Zebić, Zvone Jurić, Dragan Buterin, Mladen Rakić, Bore Katuša, Josip Bilaver, Damir Kalapač, dok su voditelji ekipe bili Eduard Kvartuč i Stanko Mršić.