Županijska agencija za razvoj ZADRA NOVA nositelj je izrade Plana razvoja sporta Zadarske županije za razdoblje od 2021. do 2030.

Uz slogan Pokret s vizijom! na temelju bogate sportske povijesti, vrhunskih sportaša i sve većeg interesa građana za aktivnim stilom života, po prvi put se dugoročno planira sportski život Zadarske županije. Plan će biti usklađen s aktualnim Nacionalnim programom sporta usvojenim u srpnju 2019. godine.

Bilo da se radi o razvoju školskog ili natjecateljskog sporta, sportske infrastrukture, rekreacije u slobodno vrijeme, svaki aspekt sportskog života se mora razvijati prema stvarnim potrebama i željama stanovnika sredine. Stoga je sudjelovanje građana u procesu izrade Plana ključno, poručili su iz agencije  Zadra Nova i ponudili aknketu.

Ona bi trebala biti istraživanje na osnovu kojeg se žele definirati potrebe i saznati mišljenja o trenutnom stanju sporta u Zadarskoj županiji.

Onaj tko ispuni upitnika može sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će dvoje dobitnika osvojiti godišnju pretplatu na utakmice KK Zadra.