Odigrana je treća večer Memorijalno-humanitarnog turnira Antonio Jurjević, u kojoj je nakon početnog rezultatskog minusa ekipa Cataleya sport line, za koju je igrao i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić, ubacuje u petu brzinu i dolazi do pobjede nad ekipom Popay Benkovac s 3:2. Iako je Cataleya u svojim redovima imala Subašića, koji nije bio u ulozi golmana, za njihovu pobjedu zaslužan je Antonio Brzoja koji je ekipi iz Benkovca zabio sva tri pogotka.

MNK Višnjik je brzo i lako došao do pobjede nad MNK Samba Poličnik i tako ima u gol spremio pet lopti.

Nakon početnog vodstva i dva pogotka Ante Tomića, svi su mislili da će Prijatelji Bilog Briga utakmicu protiv Smiljevca lako privesti kraju, no situacija se ubrzo okrenula pa je Smiljevac utakimicu završio sa 6:2. Vakanza je konobarima iz Dišpeta servirala u mrežu pet komada.

MNK Krneza je na leđima Tomislava Klapana stigla do pobjede nad KK Diadorom. Klapanu je pomogao i Hrvoje Čolak pa je tako Krneza završila utakmicu s 4:0.
Nakon ranog vodstva Tri Bartola i to od tri razlike, Udruga mladih Santa Fe hvata zalet i rezultatski se približava, no ipak nedovoljno. Tri Bartola su na kraju pobijedila s 4:2.
Rulet šesteraca odlučivao je o pobjedniku na utakmici između Kontrol Biroa i MNK Termin. Termin je na kraju pobijedio s 3:1.

Generacija 90 pobijedila je MNK Kontru s 1:0 zahvaljujući Stipi vujeviću, jedinom strijelcu na utakmici.

Iako je La La Land u početku vodio protiv MNK Puntamika, stvari su se ubrzo okrenule, pa su momci s Puntamike podigli tempo i na kraju pobijedili s 4:2.

Utakmica između Zadranka - Ruber i MNK Bili Brig bila je još jedna utkamica gdje su posjetitelji svjedočili preokretu rezultata. Naime, Zadranka je vrlo brzo došla do vodstva od dva razlike, ali su do kraja poluvremne izgubili svoju prednost. Bili Birg je na kraju preokrenuo rezultat i slavio s 4:3.

MNK Plovanija je u ruletu šesteraca izgubila od NK Hajduk Pridraga.