Jučer je na vanjskim malonogometnim terenima ŠC-a "Višnjik" započeo rekordni treći memorijalni turnir Antonio Jurjević sa čak 120 prijavljenih ekipa.

Na otvaranju ovogodišnjeg turnira nastupila je Humanitarna udruga Antonio Jurjević protiv ekipe Always Ready. Always Ready lakše od očekivanog dolazi do pobjede i prolazi u sljedeću fazu natjecanja.

MNK Raštane Kanela pobijedio je MNK Relju d.o.o. Lončar rezultatom 6:3, a u ruletu šesteraca između Bodulera i Novog Bokanjca "boduli" su bili sretniji i spretniji. Na krilima raspoloženog Nikola Jadrijeva, Udruga Pojonsko srce provozala se Taxi Rogićem i završila utakmicu rezultatom 7:1!

Nakon što je MNK Ljevica Zadar imala vodstvo od 3:1, Ante Tokić preuzima stvari u svoje ruke i odvodi Batelu do pobjede, dok nakon uvijek neizvjesnih šesteraca Mnk Sinjoretovo prolazi dalje Fortuna Drage. Tri ture na račun Karlovačkog bile su dovoljne za prolaz Bilog Cvitka, a Posedarje je lako nadigralo ekipu ZKP rezultatom od čak 9:1. U zadnjoj utakmici večeri gledali smo vrlo čvrstu i borbenu utakmicu između MNK Kontre i ZKP-a, na kraju koje je momčad Kontra bila spretnija i došla do pobjede.

RASPORED I TERMINI ODIGRAVANJA UTAKMICA

17.08.2019
Teren A

19:00
19:45 MNK Samba Poličnik - Mnk Visnjik CB Giovanni
20:30 Bulevar SENZO - Ekipa Termin
21:15 Bili Cvitak - Babino dvorište
22:00 Radovin - Mnk Brodarica
22:40 Posedarje - Stanovi Bilbao

Teren B

19:00 M.A.M. Povljana - Mnk Kruševo
19:45 Adriatic Propeleri - DPH Zadar DPH Obrovac
20:30
21:15 Mnk Ploča Zadar - Batela/ MNK Ljevica Zadar
22:00 Mnk Stanovi Zadar - Mnk "JADRAN" Vrsi
22:40

Podsjetimo da turnir ima humanitarnu notu. Organizirana je humanitarna akcija "Zadar za Anu i Enu" gdje će se novac prikupljen od kotizacija utrošiti za kupnju ortopedskih pomagala djevojčici Ani Juričević koja boluje od cerebralne paralize i kojoj je potrebna stajalica, te Eni Škodi, djevojčici oboljeloj od neurofibromatoze tipa 1 kojoj je krajem ove godine potrebna nova ortoza.