U Buliću je odtžan jednodnevni malonogometni turnir na kojem je po tropskoj vrućini sudjelovalo 18 momčadi iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Brojni gledatelji pod stoljetnim jasenima na bulićkim livadama uživali su u kvalitetnim utakmicama i lijepim potezima malonogometnih majstora. Većinu utakmica pobjednika su odlučivali penali, što govori koliko su ekipe bile kvalitetne i podjednake.

Organizatori turnira ponudili su široku ponudu jela i pića. Novčanih nagrada nije bilo, ali zato su četiri prvoplasirane ekipe za svoj veliki uspjeh dobile pečene janjce i odojka.

U finalnoj utakmici snage su odmjerili domaćin Bulić i Pulestri iz Polače. Ginulo se za svaku loptu te je nakon mnogo sjajnih prilika s obje strane utakmica u regularnom dijelu završila pravednim remijem 1:1. Pristupilo se ruletu izvođenja penala, u kojem su Pulestri bili uspješniji, pobijedivši 3:1. U utakmici za treće mjesto Duo Pegla, koji je tijekom cijele utakmice bio je bolji protivnik, pobjedio je domaću ekipu Bulić II rezultatom 2:0.
- Velika hvala poglavarstvu grada Benkovca, koje je prepoznalo važnost ovog turnira za naše mjesto i pomogli su nam značajnim novčanim sredstvima. Zahvaljujemo našim sponzorima i svim ekipama koje su došle u ovolikom broju na naš turnir. Mještani Bulića pokazali su svoje zajedništvo i dali su veliki doprinos u organizaciji ovog tradicionalnog turnira, rekao je predsjednik Mjesnog odbora Bulić Marin Rubelj.

Igralište na livadama u Buliću. Gledatelja: 300. Suci: Krešo Zrilić i Damir Lerga.
Finale: PULESTRI POLAČA - BULIĆ 3:1 (1:1)
PULESTRI POLAČA: L.Mršić, A. Mršić, Serdarević, S. Prtenjača, Z. Prtenjača, Perković, Marković, Kulaš, Đodan, I. Erlić-Špic 1, L. Erlić. Voditelj ekipe: Ivica Perković.
BULIĆ: A. Šarić, B. Nakić, K. Nakić, A. Maričić 1, I. Nakić-Ićun, J. Šarić, N. Nakić. Voditelj ekipe: Jere Nakić.

Utakmica za 3. mjesto : DUO PEGLA ZADAR-BULIĆ II 2:0
DUO PEGLA ZADAR: Alić, Surać, Mrkić, Prenđa 1, I. Rubelj, Šarić, Katuša 1, Stura, D. Rubelj. Voditelj ekipe: Živko Rubelj.
BULIĆ II: Z. Nakić, L. Maričić, T. Rubelj, A. Šimunac, K. Šarić, Vučenović, Zrilić-Stampi, M. Nakić. Voditelj ekipe: Petar Nakić-Pećar.
Nagrade
1. mjesto: Pulestri Polača - 3 pečena janjca + pehar
2. mjesto: Bulić - 2 pečena janjca+pehar
3. mjesto: Duo Pegla Zadar - 1 pečeni janjac+pehar
4. mjesto: Bulić II - gajba pive