Povodom praznika VRO Oluja B.K. Stankovci i B.K. Hrvatski Dragovoljac iz Zagreba organizirali su 11. boćarski turnir za sve poginule hrvatske branitelje stankovačkog kraja. 

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa Hrvatske: Stankovci I, Stankovci II, Hrvatski Dragovoljac Zagreb, Zrinski Knin, dr. Ante Starčević Zagreb, Sonković, Kijevo, Čista Velika, Velebit Benkovac, Pirovac, Hajduk Pridraga, Lišane Ostrovičke, Bulin Zemunik, Piramatovci, Trilj i HVIDRA Varaždin.

Igralo se u disciplini trojke po skupinama u Stankovcima, odnosno na boćalištu sv. Ante u Velimu i Pirovcu. Prije početka turnira načelnik Općine Stankovci Željko Baradić i delegacija predstavnika svih klubova na stankovačkom groblju ispred centralnog križa položili su vijence i zapalili svijeće za sve poginule hrvatske branitelje iz stankovačkog kraja. 

Nakon utakmica po skupinama i razigravanja za prvaka skupine, u Velimu je nakon ručka održana završnica četvrtfinala, polufinala i finala. 

U finalnoj utakmici dr. Ante Starčević tijesno pobjedio domaćina Stankovce I 11:8. Briljirao je maestralni Danijel Đurović koji je izbijao svaku boću i zasluženo je proglašen najboljim izbijačem turnira.

U utakmici za treće mjesto Hrvatski dragovoljac iz Zagreba pobijedio je drugu domaću ekipu Stankovce II 11: 7. Željko Konjević iz ekipe Stankovci vrhunski je valjao i proglašen je najboljim valjačem turnira. 

Po tropskim vrućinama ekipe su prikazale veliku kvalitetu i gledatelji su uživali u kvalitetnim utakmicama i vrhunskim potezima boćarskih majstora. Nakon proglašenja pobjednika i dodjele velikih pehara, organizatori su pripremili bogatu večeru s domaćom janjetinom i velimskom žutinom. Sve čestitke idu BK Stankovci i predsjedniku Davoru Klariću, koji su vrhunski organizirali turnir. Najveće ovacije publike i svih sudionika turnira dobio je legendarni Boris Miletić na čiju je inicijativu 2008. godine ovaj prestižni turnir i pokrenut.

Rezultati 

Četvrtfinale: Stankovci I-Bulin Zemunik 8:7, Hrvatski dragovoljac -Pirovac 11:7, dr .Ante Starčević-Čista Velika 13:7, Stankovci II-Velebit Benkovac 12:3

Polufinale: Stankovci I-Stankovci II 9:8
Dr. Ante Starčević-Hrvatski dragovoljac 13:3

Utakmica za treće mjesto: Hrvatski dragovoljac-Stankovci II 11:7