Zadarska ljetna liga stigla je do prvih eliminacijskih utakmica, odnosno četvrtfinala. U subotu i nedjelju na Mornarici se igraju utakmice lišene kalkulacija, u kojima sve momčadi moraju dati sve od sebe za nastavak natjecanja.

Subota 03.08.2019.
KK SFINGA STAFORDS - KK NOVI BOKANJAC 20:00h
Nakon što su se kroz ušicu igle provukli u završnicu, Sfinga Stafordsi sad mogu igrati potpuno neopterećeno. U toj činjenici leži njihova snaga u ogledu protiv Novog Bokanjca. Rastrčana mladost Sfinge ili prekaljeni i uigrani Novi Bokanjac dat će prvog polufinalista ovogodišnje Zadarske ljetne lige.

KK SMILJEVAC - KK VOŠTARNICA 22:00h
Stari znanci Smiljevac i Voštarnica odmjerit će snage te dati konačan odgovor tko više skače: Jure Dražović ili Paolo Marčev. Pored nebeskih skakača velika bitka će se voditi i na poziciji jedinice, gdje će svoja koplja ukrstiti Matej Segarić i Toni Jelenković. Sve u svemu utakmica bi po svim parametrima trebala biti prava natjecateljska i neizvjesna do samog kraja.

Nedjelja 04.08.2019.
KK KUKLJICA - KK TALVI PUTOVANJA 20:00h
Može li mlada momčad Kukljice pod vodstvom Šime Lisice nastaviti sa sjajnim igrama iz grupne faze ili su Talvi putovanja prevelik zalogaj, dat će odgovor njihov međusobni susret. Ivica Bazina kao strateg Talvija zasigurno ništa neće prepuštati slučaju te će podrobno pripremiti ovaj susret.

KK KAMPO KAŠTELO - KK BOKANJAC 22:00h
Kampo Kaštelo jedino uz bučnu Mornaricu može tražiti svoju šansu protiv Bokanjca. Svi parametri naginju na stranu Bokanjca, pretendenata na naslov te igračima odabranika Rina Galovića preostaje da odigraju utakmicu života i pokušaju ih iznenaditi.

HALL OF FAME
Ovogodišnja Zadarska ljetna liga uz vođenje statistike utakmice uvela je novinu u vidu Hall of fame. Najefikasniji igrač lige za sada je Mario Pešut (Kampo Kaštelo) s 82 poena, a s Ivanom Bašićem dijeli i prvo mjesto po broju asistencija.