Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 16 treninga obuke neplivača bogatiji je za 11 malih superjunaka. 

U utorak, 23. srpnja završila je posljednja ovosezonska Obuka neplivača na bazenu Višnjik. Grupu malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U Obuci su sudjelovali: Leon Ricardo Ferrelli, Mihaela Frkić, Anesa Gulan, Mihael Gulan, Matea Ivanković, Katarina Kovačević, Ema Marušić, John Pavlica, Mate Perin, Katarina Šljuka i Karla Žuža.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su diplomom, majicom i poklonima kluba. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa. 

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja. 

Plivački klub „Zadar" je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na [email protected] U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača koja će započeti u listopadu na bazenu Višnjik.