Organizatori Zadarske ljetne lige dostavili su izvještaj drugog kola:

PETAK, 12.07.2019.

KK VOŠTARNICA - KK SMILJEVAC 94:88

Voštin dvojac T. Jelenković i P. Marčev obavio je glavninu posla na terenu zabivši kombinirano 58 koševa. Tu treba dodati i 18 Marčevih skokova što mu je donijelo double-double. S druge strane strategu Ivanu Buliću nedostajao je još jedan raspoloženi igrač za bolji rezultat.

KK BOKANJAC - KK SFINGA STAFORDI 77:48

Konzistentni Bokanjac je dobrom obrambenom igrom neutralizirao Sfinga Stafordse koji još muku muče s vanjskim šutom. Mizerne dvije ubačene trice u prvom kolu u ovom su prepolovljene te ih je loša pucačka predstava lišila mogućnosti natjecateljske utakmice.

SUBOTA 13.07.2019.

KK BRODARICA - KK SUKOŠAN 74:46

Koncepcijski bolje posložena Brodarica u drugom kolu nije prepuštala Sukošanu ni najmanju mogućnost iznenađenja. Nadskakali su Rubešini odabranici protivnike te reket učinili neprobojnom zonom. Sukošan s mizernim napadačkim učinkom nije mogao pružiti jači otpor u utakmici te su upisali drugi poraz.

KK KAMPO KAŠTELO - KK NOVI BOKANJAC 76:85

Nije se Novi Bokanjac dao navući na mlin Kampo Kaštela te se iskusno držao svoje igre. Kompaktna momčad Novog Bokanjca uz čvrstu obrambenu igru neutralizirala je raznovrsnost napada Kampo Kaštela koji je na utakmici koristio usluge samo 8 igrača iako ih je imao više na raspolaganju.

NEDJELJA 14.07.2019.

KK TALVI PUTOVANJA - KK STROŽANAC SPLIT 90:60

U svojoj drugoj utakmici Talvi putovanja nije smio ništa prepustiti slučaju te su uz najjači sastav osigurali i trenera. Znao je Ivica Bazina kako potaknuti P. Baraća te mu se ovaj odužio dobrom predstavom. Kad se Baraću pridruži kapetan Atelj onda nije ni čudno da je pobjeda uvjerljiva.

KK BILI BRIG - KK KUKLJICA 76:102

Nominalno mala Kukljica, u važnoj utakmici za obje ekipe, odnijela je pobjedu u skokovima. Uz skok je Kukljica bila kreativnija i u napadu (20 as) te su zadnju četvrtinu pobijedili 12:36. U toj posljednjoj dionici Bili Brig je ostao bez daha te je Kukljica upisala važne bodove.


Momčad II. kola:
Šime Lisica - KK KUKLJICA
Toni Jelenković - KK VOŠTARNICA
Šime Ninčević - KK NOVI BOKANJAC
Paolo Marčev - KK VOŠTARNICA
Šime Špralja - KK BOKANJAC