Tin je uspio obraniti Nin. Prošlogodišnjim pobjednicima opet je pripala glavna novčana nagrada u iznosu od 15 tisuća kuna.

Ekipa Tihe Kneževića u susretu za 1. mjesto rezultatom 5:1 je svladala Generaciju 90, u obostrano otvorenom nadmetanju. U svojim velikim očekivanjima, Generacija je "izgorila". Uz pretjeranu želju za trijumfom, još se nadovezala njihova "napaljenost" na Tina, što ih stajalo kvalitetnije izvedbe u završnoj utakmici. Šteta, jer su cijeli turnir odigrali na najvišoj razini.

Ako se gleda financijska strana, nije ni loše kad se uzme šest tisuća kuna. A Tin? Što reći, polako i lagano te "melju", čvrsti i ozbiljni, a prijete svi i sa svih strana.

Najkonkretniji i najubojiti kad je to najpotrebnije. Ovaj put prvi među jednakima Toni Katalinić. Turnir su organizirali MNK Aenona, Grad i Nin turizam.

Finale: Generacija 90 - Tin 1:5

GENERACIJA: Marin Miletić, Vukorepa, Vujević Alvir, Marko Jurlina 1, Lazarevski, Jakušić, Stipe Pinčić, Prenđa. Voditelji: Jure Pedić i Ivan Grabovac.

TIN: Ćurčija, Škibola, Katalinić 2, Kolega 1, Roko Burčul 1. Mate Bugarija, Marković, Kožul, Lovre Kresović 1. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč

Treće mjesto za Kontrol biro AR
Susret za 3. mjesto donosio je iznos od tri tisuće kuna, a prošlogodišnji finalisti Kontrol biro Auto Rogić bili su uvjerljivi protiv domaćina i organizatora MNK Aenone sa 5:2. Josip Anić je zabio dva, njegov brat Filip po jedan, te Stipe Čule i Vice Genda. Kod Aenone poraz su ublažili Josip Gagula i Roberto Viduka.

Pobjednik ima igrača i vratara turnira
Kako to obično biva na ovakvim turnirima, pojedinačne nagrade odlaze u ruke igrača iz pobjedničke momčadi. Tako iz Tinovih redova dolaze Lovre Kresović - najbolji igrač turnira i Toni Ćurčija - najbolji vratar. Zanimljiva je situacija oko najstrijelca turnira. Stipe Čule (Kontrol biro Auto Rogić) i Roberto Viduka (Aenona), završili su turnir sa po 10 golova. S tim da se Čule svoje nagrade odrekao u korist Viduke. Tako je Robertu Viduki "zlatna kopačka" CUP Nina 2019.

Mladi - Stari 5:4
MLADI: Tome Pijaca 2, Ivan Medić, Branimir KUzmar 1, Branimir Lipotica 1, Šime Relja 1, Ante Ljubičić, Matej Rajić.
STARI: Marin Pijaca 1, Davor Ljubičić, Petar i Šime Glavan, Jano Kršlović, Marin Kapović 3.
U revijalnom tonu, generacije ninskih malonogometaša zabavile su gledatelje na Dvorini. Prvobitna zadaća njihova druženja - postizanje bar jednog gola Janeza Kršlovića - odgođena je za idući turnir.

Revijalno papaline Zadra i Sabunjara
Dječake 2012.godišta, najmlađeg uzrasta papalina, vodili su i mladi treneri. Zadra Roberto Viduka, a Subunjara Jurica Zanki. Rezultat i krajnji ishod u ovom uzrastu najmanje je bitan.
ZADAR: Roko Šaban, Bartul Surać, Roko Gulan, Tome Buškulić, Luka Jelovčić, Roko Ožaković, Roko Bukvić.
SABUNJAR: Ante Nemarić, Niko Stulić, Mate Mustać, Lovre Matešić, Jakov Predovan, Ante Mrkela, Marino Dvorski, Dominik Sarađen.