Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 16 treninga obuke neplivača bogatiji je za 15 malih superjunaka. 

Grupu malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U Obuci su sudjelovali: Luka Bacci, Maks Baričević, Maro Baričević, Marko Hazdovac, Malina Kapić, Karla Kapović Pavelka, Corina Klarić, Jere Luštica, Tia Martinović, Karlo Matešić, Gašpar Ninčević, Matej Sinovčić, Tomo Šajn, Ella Vidov i Marko Zebić. 

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su diplomom, majicom i poklonom kluba. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa. 

Plivački klub „Zadar" je tu da vam pokaže da i vaše dijete može biti Superplivač. U trajanju od 15 sati organizira školu u kojoj nema ocjena. Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar". Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr. U tijeku su prijave za upis u posljednju Obuku neplivača na bazenu Višnjik gdje je dobna granica 4,5 godina te za upis u Obuku neplivača na bazenu Kolovare gdje je dobna granica 5 godina. Obuka na bazenu Kolovare započeti će 15. srpnja i treninzi će se održavati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu. 

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.