Nogometnom klubu Zadar, kojemu prijeti igranje u Trećoj ligi zbog nezadovoljavanja infrastrukturnih i financijskih uvjeta, iskonsku u Drugoj ligi imali relativno uspješnu sezonu, odlučio se na hvalevrijedan potez. U nezahvalnom ozračju propitivanja budućnosti kluba direktor Svetko Ćustić na sjednicu Nadzornog odbora, koja će se održati sutra ujutro u 8.30 sati na Stanovima, pozvao je novinare kako bi se detaljno upoznali s klupskom problematikom.

- S obzirom na specifičnost i delikatnost situacije u kojoj se NK Zadar nalazi, smatramo neophodnim da sve radnje i događaji u klubu budu maksimalno transparentni i otvoreni prema javnosti.

Upravo s tim ciljem, kako bi građani grada Zadra, koji putem gradskog proračuna izravno financiraju NK Zadar, bili što bolje upućeni u aktualnu situaciju u klubu i probleme s kojima se borimo, Uprava kluba odlučila je pozvati i medije na navedenu sjednicu NO-a.

Predstavnici medija će tako, kao promatrači, imati priliku iz prve ruke vidjeti kako funkcionira Nogometni klub Zadar i na koji način rade i razmišljaju ljudi koji ga vode, a nakon završetka sjednice ostavili bismo vrijeme od otprilike pola sata za izravnu komunikaciju, kako biste mogli postaviti dodatna pitanja i što kvalitetnije izvijestiti javnost o situaciji u klubu, stoji u pozivu što ga je uputio direktor Ćustić.