Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 14 malih superjunaka. 

Grupu malih neplivača vodili su treneri Ivan Karavida i Lana Sigurin Kezić. U Obuci su sudjelovali: Viktor Čumbelić, Mihovil Gabrić, Leonarda Glavan, Gabriela Ivanov, Matija Ivanović, Pavle Klanac, Duje Knežević, Korina Martinović, Roko Martinović, Toma Mažer, Matej Morović, Gabriel Perović, Ive Radulić i Bruno Škalabrin. 

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su diplomom i majicom. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa. 

Plivački klub „Zadar" je tu da vam pokaže da i vaše dijete može biti superplivač. U trajanju od 15 sati organiziraju školu u kojoj nema ocjena. Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane mogu se javiti za upis u Plivački klub „Zadar". Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na [email protected] U tijeku su prijave za upis u posljednju Obuku neplivača na bazenu Višnjik gdje je dobna granica 4,5 godina te za upis u Obuku neplivača na bazenu Kolovare gdje je dobna granica 5 godina. 

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.