Ovaj vikend bio je ponovno uspješan za hrvačice i hrvače Zadra. Jedna ekipa sudjelovala je na II Međunarodnom turniru u Puli, a druga na XXV Međunarodnom turniru u Bistri. U Pulu je putovalo pet natjecatelja: Mare Nekić do 50 kg, Cvita Sikirić i Tara Lučić do 57 kg, dok su dječaci Marino Kovačević i Luciano Matić sudjelovali u kategoriji do 49 kilograma. U Puli su djevojčice imale više uspjeha od dječaka, Mare je u vrlo teškoj konkurenciji osvojila drugo mjesto sa dvije pobjede i jednim porazom samo protiv Hrvatske reprezentativke, dok su Cvita i Tara osvojile treća mjesta. Na natjecanju u Puli sudjelovalo je 250 natjecatelja iz: Italije, Slovačke, Češke, Slovenije, Grčke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Dok se jedna ekipa borila u Puli nakon putovanja od 4,5 sati vožnje druga ekipa koju su činili dječaci: Roko Strika, Šime Urić i Josip Šumski svoje znanje su pokazali na turniru u Bistri. Ovaj turnir okuplja daleko manje natjecatelja, ali zbog duge tradicije od dvadeset i pet godina na turnir dolaze standardno jake ekipe sa po nekoliko članova i to čini ovaj mali turnir posebnim. Šime Urić u kategoriji do 62 kg sa dvije pobjede i jednim porazom osvojio je 2. mjesto dok je Josip Šumski ostvario plasman za treće mjesto. Svi zadarski predstavnici odradili su i ovaj vikend vrlo dobro svoj posao, a sve smo bliže i održavanju našeg turnira koji se ove godine odvija po osmi put 6. srpnja na zadarskom forumu. 

Kako smo do sada sa svih natjecanja u ovoj godini kući donijeli medalje, iz kluba su uvjereni da će uspješno završiti prvi dio sezone, a za jesen pripremaju iznenađenje u slobodnom stilu hrvanja kada će proslaviti i desetu godinu rada u klubu.