U subotu 25. svibnja s početkom u 7:30 sati u organizaciji Plivačkog kluba "Zadar" održat će se Klupsko natjecanje na 25metarskom bazenu zatvorenog plivališta Višnjik (u 8 pruga od 1 do 8 pruge). Svima iz škole plivanja PK  "Zadar" ovo je šansa da osim treninga okuse natjecanje, pokažu svoj natjecateljski duh te se međusobno druže.

Discipline: 

50m slobodno M/Ž (kat. A, B, C i D) 

50m leđno M/Ž (kat. A, B, C i D)

50m prsno M/Ž (kat. A, B, C i D) 50m 

delfin M/Ž (kat. A, B, C i D) 

25m slobodno M/Ž (kat. E, F, G, H i I) 

25m leđno M/Ž (kat. E, F, G, H i I) 

25m prsno M/Ž (kat. E, F, G, H i I) 

25m delfin M/Ž (kat. E, F, G, H i I) 

25m noge slobodno (Sreća u vodi, kat.H i kat. I) 

štafeta (za odrasle) 4x25m slobodno 

Sve discipline programa plivaju se kao finale. Grupe za svaku disciplinu programa sastavljaju se prema prijavljenim rezultatima i to tako da osam najboljih po prijavljenom rezultatu nastupaju u posljednjoj grupi (najbolje vrijeme u 4. stazi, pa redom 5,3,6,2,7,1,8,). Dozvoljen je nastup plivača i u disciplinama koje ne spadaju u njihovu kategoriju, ali isključivo van konkurencije.

Štafete za odrasle su otvorene za roditelje svih članova, članove uprave, trenere PK Zadra, članove sudačke organizacije i sve prijatelje kluba. Svaki natjecatelj može nastupiti u najviše dvije discipline. Prva tri plivača/ice u pojedinoj kategoriji nagrađuju se medaljama osim kategorije I i kategorije "Sreća u vodi" koje se nagrađuju i diplomama od 4. mjesta na dalje.