Kad već nije uspio pokrenuti svoju momčad u Zagrebu, Ante Nazor dao je izvrsnu ocjenu igre i cijele sezone u KK Zadru:

- Ja na neki način više toleriram ovu momčad nego je vodim.

Zadarski trener pojasnio je kako je došao nakon serije poraza Zadra.

- Imamo velikih problema, možda sada nije ni trenutak, nego na kraje sezone, ali bližimo se kraju. Ja sam došao kao vatrogasac i procijenio sam da drugog puta nije bilo da se iščupamo iz rezultatskih problema, bez oštrih rezova. Mislim da sam bio u pravu, treba izgurati kako možemo pa podvući crtu i reći određene stvari, rekao je sinoć Nazor.

Što se tiče same utakmice, posebnih nedoumica nakon nje nije ostalo. Cedevita je bila znatno bolja momčad 35 minuta igre, tek je u prvih pet Zadar održavao rezultatsku neizvjesnost. Zanimljivo, bez dvojice ponajboljih igrača, Luke Žorića i Luke Božića.

- Mislio sam malo opteretiti Stipanovića, dati Krajini šansu da se pokaže u kontakt igri. Žorić je i u prošloj utakmici igrao 35 minuta, treba mi varijanta da ga odmorim. Nije bitno tko počinje. mi smo zapeli u svakom bloku, protivnik je stalno radio prednost i to je ono što nas je koštalo da utakmica rano ode u jednom smjeru.

- Utakmica je bila one way street. Igrali smo u ritmu srčanih bolesnika i zaista sam na trenutke i šokiran i na trenutke me sram da moja momčad ovako izgleda. Nadam se da ćemo skiupiti glave i odraditi sjedeću utakmicu na tragu prve. Izgledalo je kao da smo mi došli na izlet, ne smije nam se to događati.

Nekoliko riječi rekao je i Domagoj Vuković.

- Vruće sam glave pa se samo nadam da ćemo se uspjeti dovesti u red da u Zadru pokažemo lice koje smo imali veći dio prošle utakmice. Oscilacije nisu samo u ovim dvjema utakmicama, traju već dugo. Ja ne bih ulazio u to, to bih ostavio unutar svlačionice. Rješavamo probleme, borimo se s tim, rekao je Vuković.

Treća utakmica igra se na Višnjiku u subotu u 19 sati. Kako sada stvari stoje, čini se da i u Zadru jedva čekaju da sezona završi. Hoće li se to dogoditi već za dva dana ili nas očekuje labuđi pjev?