U nedjelju, 5. svibnja u Krešinom domu momčad Zadra dočekuje Cedevitu u polufinalnom susretu doigravanja HT Premijer lige, a trener Ante Nazor najavljuje dobru košarku.

- Konačno domaći teren kojeg smo tako dugo čekali i nije bilo lako doći do toga. U regulaciji smo sportske forme koja sugerira dobru košarku, a formula uspjeha je timska igra, istaknuo je Nazor nadajući se kako će njegovi igrači na terenu pokazati dalmatinski inat.

On na raspolaganju napokon ima 12 igrača među kojima je i William Magarity kojem je 1. svibnja ukinuta suspenzija i kazna u trajanju od četiri mjeseca. Prema riječima Nazora, iz dana u dan radi se na njegovom povratku u formu kako bi u narednim utakmicama bio igrač od velike važnosti. No po jačini rostera, Cedevita je apsolutni favorit.

- Kad me pitate o momčadi Cedevite, to je kao da me pitate o Adriani Limi ili Alessandri Ambrosio. No to nije razlog da ne damo najbolje od sebe i pokušamo odigrati najbolje što možemo. U Zadru je uvijek domaća publika bila vjetar u leđa i sigurno trebamo tražiti identifikaciju publike s timom i obrnuto. Bez toga Zadar nije Zadar. Nadam se da ćemo to iz utakmice u utakmicu sve više učvršćivati. Svjedoci smo da jači roster mnogo puta ne igra presudnu ulogu u sportu. Ako se drugi faktori poklope, možemo biti ravnopravni i možda najviše šanse ćemo imati u ovoj prvoj utakmici. Nakon pobjede nad MZT-om više nema razloga za grč i psihološko optrećenje koje bilo enormno. Za mene sezona tek počinje, osjećam se dovoljno svjež i odmoran da mogu pripremiti utakmicu i nadam se da ću to prenijeti na svoje igrače. Sada možemo igrati za svoj gušt, poručio je trener Zadra uoči utakmice s Cedevitom koja je na rasporedu u nedjelju u 17:00 sati.