Trener Zadra Ante Nazor stigao je na presicu nakon utakmice s MZT-om s vidnim olakšanjem u očima. Prepoznatljiva brada je još uvijek tu, ali novost je mornarska majica koju je obukao nakon utakmice. Natpis "The old crew - Tornado Zadar" jasno je pokazao odakle mu.

- Majica mi je darovana u najtežim trenucima i crnjacima. Ovi su ljudi vjerovali u mene i ovaj tim, posebno nakon onog prvog poraza od MZT-a. To je nešto što se ne može opisati, zahvaljujem im na svemu. Milijun puta su mi rekli da sam dio njih, ja radim ono što mi srce govori i zaista je ovaj kub ravan mom Hajduku u mom srcu, rekao je emotivno Nazor.

- Trebalo se izvući iz ponora u kojem smo bili. Ova je utakmica bila teška, sve je stalo u nju, psihoza je bila velika ali mi smo bili spremni da odgovorimo na sve. Pokazali smo karakter i zajedništvo, ja svojim momcima čestitam, praktički smo danas spasili sezonu i ne bih rekao da ona danas završava nego da tek počinje. Ja se nadam da ćemo igrati sve bolje.

Presudila je opet igra s puno visokih.

- Puno toga je izvan rezona, ali sad je u modi neko "out of box" razmišljanje i mi smo to primijenili na teren. Igrali smo agresivno, protivnik je na momente bio i zbunjen, bacali su loptu u aut. To treba biti naša igra i nadalje, imali smo problema da to uspostavimo, dad je psihološki uteg spao i to je pokazatelj kako treba igrati do kraja sezone.

Bašić i Krajina - na klupi.

- Ritam utakmice je bio takav, bio sam na granici da ih uvedem, da nekoga odmorim, ali evo, bila je to moja odluka i to ne znači ništa. Oni su dio tima i dalje će participirati do kraja sezone. Magarityju sutra ističe kazna, hvala dragom Bogu da ćemo imati 12 igrača nakon drugog vremena.

Je li ovime ostvaren postavljeni cilj?

- Došao sam na pola, tražio sam se ja, tražili smo put kako disciplinirati momčad. Ovo je treća godina da preuzimam razdrmanu momčad, tijekom cijele sezone to su uvjeti visinskih priprema. Najbitniji je karakter i da smo se digli kad je bilo najpotrebnije.