Nakon poraza protiv MZT-a trener Zadra Ante Nazor čestitao je protivniku i rekao ono što su svi vidjeli - da je protivnik bio bolji, da je Zadar pokazao dva lica i da sve što je pokazao nije dovoljno za pobjedu u ovakvim utakmicama.

- Sada analizirati pripremu, košarku, to nema smisla, ovo je čista psihologija, događa nam se cijelu sezonu. Ne znam što reći kada igraču treba reći da se vrati, izvede aut, da je pet sekundi do kraja, stvarno ne znam. Prva četvrtina 30 primljenih koševa, poluvrijeme 56 (zapravo 57, pr.a.), jedan skok u napadu, igramo doma, ne znam.

Presudili su redom koncentracija, angažman, odustajanje od utakmice u pojedinim momentima. Opet, krenu igrati pa dokažu da mogu.Nazor je otkrio da su pričali i sa psihologom, ali on nije čarobnjak koji će reći, "ovu utakmicu nismo igrali od početka do kraja, idemo to primijeniti u Skoplju".

- Naši problemi uz ovu utakmicu su dublji od sitnih reakcija. Izgubimo kod kuće od Krke pa dobijemo Megu u gostima, osramotiš se kod kuće pa dobiješ favorita, to spada u domenu "dogodilo se ove sezone".

Novinari su primijetili da postoje i određene trzavice u momčadi.

- Ima tu nekih koji ne mogu vidjeti jedni druge na oči, pogledajte samo reakciju kada izlaze.

Little ne odaje dojam spremnog igrača, što se s njim događa?

- Išao je i na zagrijavanju jedan put u svlačionicu, možda ima neke fumade svoje.