1. SONIK ŽMNL

Vodeći prosuli bodove, junačke partije Vrsi i Kontrol biroa. Već sad vidimo da će play off biti za prste polizati. Iz 2 u 1 kratak opis susreta Poljica i Puntamike u kojoj je izgledalo da Vuchkovichi nose pobjedu, pogotovo u prvom dijelu koji su lakoćom riješili. U nastavku je izašla nova Puntamika i ekspresno riješila pitanje pobjednika.

Idassa Nadin je uhvatila formu i čini se da će imati što reći u play offu. Petardom su ispratili Stanove koji su pomalo zaspali nakon nekoliko odličnih partija. Samba je ispratila Ugljan s peticom na trajekt i sebe učvrstila u zlatnu sredinu tablice, te s odličnim mogu ocijeniti svoj debitantski nastup u elitnom rangu.

Paklenica je u velikoj većini utakmice s Plovanijom djelovala kao El Pozo. Imali su gol viška, no Plovanija je imala velikog Kristijana Draževića koji je izludio Jukiće i društvo. Plovanija je uspjela doći do daha i izborila je tešku i bitnu pobjedu.

Kontrol biro je sa samo jednom zamjenom istrčao kontra Tina. Sve je vodilo na mlin lidera, pogotovo nakon početnog vodstva. No hrabri KB predvođen odličnim Filipom Anićem sve okreće i slavi zasluženu pobjedu. Varoš je krenuo goropadno s Vrsima i lagano poveo. No Bubo Marković i ekipa se nije predavala i u smiraju utakmice se sve okrenulo i bodovi odlaze u Vrsi.

2. ŽMNL

Drugu ligu pred zadnje kolo treba pratiti pod "Normabelima", s tim da se ima još odigrati dvoboj Tornada i Brodarice koji dodatno može zakomplicirati tablicu.
Čudesan niz Malog Cafea se opet nastavio, ovaj put pobjedom nad Young Boysima. Iako je početak pripao boysima nastavak je otišao na stranu MC, a bajka i dalje traje. Mali caffe je na korak do borbe za prvu ligu dok Boysi još uvijek ovise o sebi, ali nažalost i o drugima.

Primorac je imao veliku prigodu promovirati sebe u prvu ligu, no poraz od Kontre je sve amortizirao. Moguća pobjeda u zadnjem kolu sve briše, ali nju treba ostvariti.

Sveti Ante je dugo držao Murvicu na konopcima s dva gola razlike. Ipak finiš pripada Murvici koja s dva gola postavlja rezultat, iks, ali to će po svemu sudeći biti nedovoljno za prvu ligu, dok Sveci ne žale previše za remijem, jer su već odavno u prvoj ligi.

Uspješne su bile obje momčadi koje se bore za opstanak. Tako je Bali u nastavku slomio Bili brig koji je već na godišnjem odmoru dok je Sveti Mihovil deklasirao Dasiaddo. Obje momčadi poravnate ulaze u posljednje kolo i prava drama je tek na pomolu.

Višnjik je u jednoj revijalnoj utakmici visoko porazio Raštane i stvorio im nervozu i tjeskobu pred zadnju rundu.