Na jučer održanom Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu na Pešćenici za starije dječake (rođenih od 2004. do 2006. godine) hrvački klub Zadar nastupio je sa pet natjecatelja. Na turniru su sudjelovala 23 kluba sa 107 natjecatelja. Hrvački klub Zadar predstavljali su: Jakov Parić (kategorija 34-48 kg), Šime Urić (kategorija do 62 kg), Josip Šumski (kategorija do 68 kg), te Luka Kevrić i Roko Strika (kategorija do 75 kg). 

Zadarski hrvači postigli su povijesni ekipni rezlultat osvojivši visoko treće mjesto. Nažalost, uoči samog puta zbog zdravstvenih problema tri hrvača kluba bila su spriječena sudjelovati na natjecanju, što je utjecalo na priliku za ostvarivanje maksimalnog rezultata. U finale natjecanja plasirala su se čak tri hrvača: Josip Šumski, Roko Strika i Šime Urić i osvojili druga mjesta, dok je Jakov Parić u svojoj kategoriji osvojio treće mjesto, a Luka Kevrić peto mjesto. 

U ekipnom plasmanu prvi je HK Lika Zagreb sa 24,5 bodova, drugi HK Sesvete sa 20,5 bodova i treći HK Zadar sa 18,5 bodova.