Nakon dosadašnjih organizacija terenskih učlanjivanja na Narodnom trgu u Zadru, Crnom, Bibinjama, Biogradu i Pakoštanima, Društvo prijatelja Hajduka Zadar (DPH Zadar) ovom prilikom najavljuje novu veliku akciju, i to u nedjelju 24. ožujka 2019. godine u Benkovcu.

Svi zainteresirani moći će udruzi pristupiti na Trgu domovinske zahvalnosti u vremenu od 10 do 14 sati, a samo učlanjivanje će vršiti djelatnici Odjela za članstvo koji dolaze iz Splita ovom prigodom pa će tako svi zainteresirani imati mogućnost dobiti svoju člansku iskaznicu na licu mjesta.

„Pozivamo sve istinske hajdukovce iz Benkovca i okolice da u nedjelju dođu na Trg domovinske zahvalnosti i da svojim učlanjenjem u klub daju od sebe ono najmanje što svatko od nas može. Pozivamo sve ljubitelje Majstora s mora da obave svoju hajdučku dužnost, (p)ostanu dio najveće navijačke priče i najbrojnije obitelji. Za svakog navijača Hajduka to je izraz ljubavi, ali i dokaz odgovornosti za klub kojeg živimo", poručuju iz vodstva DPH Zadar.