U sklopu odigranog 8. kola, Jedinstvene kadetske lige 2018./19. Zadrani u nedjelju su upisali novu pobjedu protiv zagrebačke Dubrave rezultatom 71 - 84.

Momci trenera Marka Selina definitivno pokazuju sjajnu formu iz utakmice u utakmicu što je za svaku pohvalu uzevši u obzir da je od ukupnih 84 poena dalmatinske momčadi čak 24 upisano s klupe, što daje još jednu dodanu vrijednost i ukazuje na angažiranost cijele momčadi! K tome valja napomenuti da su se gotovo svi igrači Zadra upisali na listu strijelaca, a najefikasniji bili su Tomislav Mihael Buljan s double-double učinkom i upisana 23 poena, 16 skokova uz Maksima Matulinu i Domagoja Horvata s 21 odnosno 15 ubačenih poena.

- Ono što je također vrijedno za izdvojiti jest da se odigrana utakmica održala samo dva dana nakon što su Zadrani nakon nedavne domaće pobjede ponovno utvrdili gradivo te također izdominirali u susretu protiv Bosca za konačnih 68 - 83, poručuju iz KK Zadar.

Sljedeća na rasporedu je domaća utakmica 9. kola JKL-e u kojoj će Zadar ugostiti momčad Splita i to već 10. ožujka u dvorani 3., Športskog centra Višnjik.