Ovo je sve trenerova zasluga, poručio je igrač Zadra Domagoj Vuković nakon pobjede protiv velikog rivala, zagrebačke Cibone, u 15. kolu HT Premijer lige na Višnjiku.

U odsustvu igrača trener Ante Nazor iznenadio je goste neobičnim taktičkim rješenjem - nikad viđenom petorkom u sastavu Brzoja, Marić, Božić, Krajina, Dašić.

- Cijela utakmica ovisila je o nama. Ušli smo nervoznije i na početku nismo odradili što nam je trener rekao, ali u drugom smo dijelu ostvarili sve kako smo zamislili. Trener nas je doveo do pobjede, rekao je Vuković.

Nazor je istaknuo kako su ovu pobjedu dugovali navijačima koji su ih bodrili u Splitu na Kupu Krešimira Ćosića.

- Ovo je momčad s dva lica. Napravili smo sve da dobijemo, čestitam igračima i navijačima, poručio je Nazor.

Na novinarsko pitanje osvrnuo se i na situaciju sa suspendiranim igračem Mariom Littleom koji je na svoju volju uzeo slobodne dane i otišao u Ameriku.

- To je duga tema. Neću se praviti pametan i ne znam hoćete li me shvatiti, ali pročitao sam da se obnavlja Katedrala sv. Jakova u Šibeniku i da je to drvo starije od Amerike. Ako mi nećemo respektirati sebe, onda od toga nema ništa. Ako Mario pokaže respekt prema klubu, timu i navijačima, moja su vrata otvorena, poručio je trener KK Zadar.