Gotova je sezona u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene. U dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu održan je posljednji turnir prvenstva koji je odlučivao o naslovu prvaka države, na kojem je sudjelovao i zadarski prvoligaš Super Chicks iz Poličnika.

"Čiksice" su u polufinalu poražene od domaćina turnira MC Plus iz Svete Nedelje rezultatom 4:2. Kobne za igračice Luke Marinovića bile su uvodne tri minute kada je na semaforu stajalo 3:0 za MC Plus. Matea Javorović je dovela MC Plus u vodstvo u prvoj minuti nakon odlične asistencije Ivane Stanić. Ista igračica glavni je egzekutor i minutu poslije za 2:0. Odličan duo Javorović-Stanić u glavnim ulogama su i kod trećeg pogotka, samo je Javorović ovog puta u ulozi asistenta. Do kraja su Čiksice uspjeli konsolidirati redove, a u nastavku su uspjele zamalo pripremiti nepamćen preokret. Najprije je u 24. minuti Ana Petrović sjajno pogodila iz slobodnjaka, a u 31. na asistenciju Viktorije Kovač pogodak postiže Laura Škvorc za 3:2. Ipak poptuni preokret nismo vidjeli, a točka na i je stigla u 34. minuti kada je Ivona Pejić postigla četvrti pogodak MC Plusa. U drugom polufinalu Alumnus SC Flegar bio je bolji od Meteore Futsal rezultatom 6:3.

U susretu za 3. mjesto Super Chicks je za protivnika imao Meteoru i sjajno otvorio susret te već u 5. minuti poveo preko Ane Petrović. Rezultat se nije mijenjao sve do 40. minute kada neopreznost obrane koristi Perica Cicijelj za poravnanje rezultata. U drugom dijelu neshvatljiv pad Čiksica rezultirao je s još tri pogotka u mreži Adamović tako da je bronca otišla u Meteoru, a Čiksice unatoč ne osvajanju medalje su zadovoljne odigranom sezonom.

U finalu je Alumnus SC Flegar u super zanimljivom dvoboju porazio MC Plus rezultatom 2:1 te tako postao prva momčad u povijeti ovog natjecanja koja je obranila naslov prvaka.

- Primarni cilj ove sezone bio jr finalfour što smo i izborili, tako da sezonu možemo ocijeniti s plusom. Na final fouru koštale su nas naše crne minute u igri, ali moram čestitati curama. Nemogu reći da nisu htjele, tako da im kapa do poda, a mi se moramo dobro pripremiti za novu sezonu gdje ćemo tražiti stepenicu više, na kraju je dodao trener Luka Marinović.

SASTAV IZ SUTINSKIH VRELA: Nensi Adamović, Matea Klešnik, Mia Birčić, Tea Mikić, Laura Kopić, Stela Klešnik, Viktorija Kovač, Ana Petrović, Mateja Žilić, Elizabeta Balić, Sara Ivandić, Josipa Burčul, Laura Škvorc, Sara Skendrović.