Desetkovani Gauni su uzeli veliki bod u dvoboju sa Sambom koja je malo pomalo ispala iz zone play offa. Teško Samba izvlači bodove bez svoje prve violine, Marka Lončara, no i dalje plovi svojim putem mira.

Poljica, oslabljena, ali hrabra se suprotstavila moćnoj Idassi. Konačna minimalna pobjeda je šlag na torti velike forme Idasse ali i potvrda dobre forme Poljica, usprkos porazu.

Varoš bez vratara je doslovce ponizila Ploču koja je skinula gaće prije samog početka utakmice. Konačna katastrofa u vidu rezultata nije zalog optimizmu u nastavku borbe za spas.

Puntamika nastavlja svoju bajku pobjeda a ovaj put koplja su položili momci iz Paklenice. Eurogol Šime Lovretića i asistencije Marića su trasirali put ka zoni play offa u kojoj ih nitko nije vidio nakon prvog dijela.

Stanovi su hrabrom i, na trenutke, fanatičnom borbom uzeli veliki skalp,od Vrsi. Možda i ključna pobjeda za ostanak je ostvarena uz doprinos svih igrača i Tumina bojna lakše diše.

Vodeći Tin je uz dosta muke porazio Ugljan, posljednju momčad tablice. Odličan otpor uz nekoliko šansi ipak nije bio dovoljan za više od časnog poraza.

Plovanija je dugo bila u egalu s Kontrol biroom no pred sam kraj su kapitulirali s vratarem u polju. Dosta dinamična i napeta utakmica u kojoj je Kontrol biro ipak došao do vrijednih bodova.


2.ŽMNL  

Još veća gužva u borbi za play off s time da se ima odigrati dvoboj Murvice i Tornada.

Golijada s čak 14 zgoditaka je viđena u dvoboju Svetog Ante i Raštana. Od samog početka su sveci zagospodarili terenom i na krilima Rončevića do vrha napunili "Raštansku mrežu". Naravno da Škuca i društvo nisu ostali dužni pa smo dobili ljepoticu kola.

Mali caffe je propisno napunio mrežu Bilog briga kojima je ovaj poraz malo skratio ambicije zvane prva liga. MC sada lakše diše te su pobjegli iz opasne zone.

Na trag pobjeda se vratila Brodarica i uključila se u kompliciranu tablicu. Dasiaddo je pružio i više nego častan otpor no fenjer i dalje svijetli u njihovom dvorištu.

Derbi kola između Primorca i Young boysa je odnio bodove u Smilčić. Prvi dio je bio šahovska partija bez golova no nastavak je donio uragan boysa i veliku pobjedu!

Veliko nogometni rezultat u malom nogometu je kratak opis dvoboja između Kontre i Sv.Mihovila. Promašene šanse ali i čvrste obrane su kumovale praznim mrežama do pred sam kraj. Ipak Kontra nalazi put ka mreži i odnosi vrijedni trobod u direktnom dvoboju opstanka.

Višnjik je prekinuo seriju remija i s pobjedom nad Balijem se vinuo u visine tablice. Bali tone sve više i ne zna se imaju li snage za pobjeći s dna tablice!