Proteklog vikenda u Dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom brigu odigran je posljednji turnir regularnog dijela sezone 1. HMNLŽ. Nastup na final fouru izborili su MC Plus iz Svete Nedjelje, branitelj naslova Alumnus iz Sesveta, Meteora Futsal iz Zagreba te kao posljednji putnik Super Chicks iz Poličnika.
Turnir je započeo u subotu u 12, a svečano ga je otvorio dopredsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije Viktor Prtenjača. Uzvanicima se sobratio i izaslanik predsjednika HNS Davora Šukera gosp. Alojzije Šupraha.

I kada je već lopta krenula sa centra do kraja smo gledali sjajno nadmetanje, a posebnu pozornost privukla je utakmica između domaćina Super Chicksa i Mirlović Zagore koja je direktno odlučivala o putniku na final four. Veliko slavlje Super Chicksu donijela je Petra Barbir u 39. minuti susreta.

„Zadovoljni smo i sretni, organizacija je protekla u najboljem redu i još smo izborili final four. Velika će nam biti čast igrati za prvaka Hrvatske, ovo je velika promocija Poličnika, Zadra i Zadarske županije, čestitam i ostalim sudionicima. Nadam se da je ostalim ekipama boravak u Zadru bio ugodan", rekao je Luka Marinović, trener Super Chicksa

SUPER CHICKS: Nensi Adamović, Matea Klešnik, Stela Klešnik, Antonija Goja, Laura Kopić, Ivana Ćubić, Viktorija Kovač, Ana Petrović, Elizabeta Balić, Mateja Žilić, Sara Ivandić, Lucija Klapan ©, Petra Barbir, Mia Birčić. Stručni stožer: Luka Marinović, Josip Pedić.

SVI REZULTATI:
Super Chicks 1:0 Mirlović Zagora
MC Plus 5:3 Meteora Futsal
Ombla 0:7 Alumnus
Siscia Sisak 1:11 Meteora Futsal
Mirlović Zagora 1:4 MC Plus
Alumnus 2:1 Super Chicks
MC Plus 3:0bb Siscia Sisak
Meteora Futsal 2:0 Super Chicks
Alumnus 4:1 Mirlović Zagora
Mirlović Zagora 6:2 Ombla