Društvo prijatelja Hajduka Obrovac u subotu slavi četvrti rođendan DPH Obrovca te 108. Hajdukov rođendan. Tom prilikom provest će se akcija učlanjivanja i akcija prikupljanja donacija za ime DPH Obrovca u tematskom parku na Poljudu.

Tradicionalni program započinje karuselom u 18 sati iznad Obrovca (Njivice), a nastavlja se spektakularnom bakljadom u 19:11 h te feštom u Gradskoj kavani s početkom u 19:50 h koju kao i uvijek prati moto „Ist, pit, Hajduk Split".

Od 19:30 sati kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni u 2019. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj članove očekuju bogate hajdučke nagrade. Mobilni tim Odjela za članstvo dolazi iz Splita te će svi učlanjeni svoju iskaznicu dobiti odmah na licu mjesta. Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena" imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu.

I ove godine prikupljat će se donacije za projekt otkupa dionica s kojim će se ime DPH Obrovac također upisati u tematski park na Poljudu.

- Dođite u naš grad, pojedite, popijte, uživajte u bakljadi, učlanite se, donirajte za otkup dionica Hajduka i ime DPH Obrovac u tematskom parku na Poljudu pa da i DPH Obrovac živi vječno, poručuju iz udruge.