Za subotnji ogled u sklopu 19. kola, ABA lige između Zadra i Cibone zaprimljen je popriličan broj upita može li se na neki način izaći u susret svim navijačima koji će sa otoka Ugljana i obližnjih otočnih mjesta doći podržati domaću momčad u ovoj derbi utakmici.

Nije uobičajena praksa da se utakmica odvija s početkom u 21:00 sat, stoga je ovoga puta velikom broju navijača s otoka predstavljao problem odlazak svojim domovima nakon ogleda, kako posljednji redovni trajekt linije Zadar - Preko polazi u 23:00 sata. KK Zadar je, u suradnji s Jadrolinijom, pronašao rješenje za sve one koji žele prisustvovati utakmici.

- Sa zadovoljstvom objavljujemo informaciju da je upravo "Jadrolinija", na zamolbu zadarskog kluba pristala izaći u susret svim otočanima pomicanjem posljednje redovne linije iz Gaženice za Preko u subotu, 09. veljače sa 23:00 sata na 23:15. Upravo iz tog razloga vjerujemo da će se zbog ovakvog ustupka odazvati još veći broj navijača kako bi bodrili svoj najdraži klub. Dragi svi, vidimo se u Krešinom domu u subotu s početkom u 21:00 sat, pišu na stranicama KK Zadra.