Danas je i službeno potvrđeno da će Hrvatska rukometna reprezentacija u travnju na Višnjiku ugostiti reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

U trećem kolu u skupini 2,  Srbija će 10. travnja ugostiti Hrvatsku, a četvrtom kolu Hrvatska će 14. travnja (20, 30; HTV 2) na Višnjiku biti domaćin Srbiji.

- SC Višnjik će za taj događa biti potpuno spreman. U Dvorani Krešimira Ćosića, kao i na našim vanjskim terenima, već su se održavala brojna natjecanja najviših kategorija. Una Višnjiku je 2009. godine odigrano niz utakmica u sklopu Svjetskoga rukometnoga prvenstva. U partnerstvu s Hrvatskim rukometnim savezom, SC Višnjik za ovaj će spektakl sve pripremiti optimalno i sigurni smo da će gledatelji u dvorani, kao i oni koji će utakmicu pratiti u televizijskom prijenosu, uživati u vrhunskom rukometu, izjavio je  Denis Karlović, direktor SC-a Višnjik.

Poslije dva odigrana kola Hrvatska ima dvije pobjede, Srbije jednu neodlučenu i jedan poraz, a kvalifikacije će Kauboji završiti u lipnju domaćom utakmicom s Belgijom.