Društvo prijatelja Hajduka Zadar (DPH Zadar) u nedjelju 27. siječnja organizira učlanjivanje u Hajduk na južnom dijelu Zadarske županije u suradnji sa UNH Torcida Biograd i Torcidom Pakoštane.

Učlanjivanje će se vršiti u Biogradu u Caffe bar „Obala", te u Pakoštanima u Caffe bar „Joko" u vremenu od 10:00 do 16:00. Na oba mjesta učlanjivanje će vršiti djelatnici Odjela za članstvo koji dolaze iz Splita ovom prigodom te ćete imati mogućnost dobiti svoju člansku iskaznicu na licu mjesta!

- Pozivamo sve istinske hajdukovce iz Biograda i Pakoštana te svih okolnih mjesta i sela da dođu u nedjelju, obave svoju hajdučku dužnost i (p)ostanu dio najveće navijačke priče i najbrojnije obitelji. Za svakog navijača Hajduka to je izraz ljubavi, ali i dokaz odgovornosti za klub kojeg živimo. - poručuju iz vodstva DPH Zadar.

Također na samim mjestima učlanjivanja moći ćete saznati sve informacije u vezi otkupa dionica, kako osigurati mjesto u tematskom parku i naravno priključiti se projektu „Za sva vrimena". Tematski park je svevremenski spomenik ljubavi onima koji Hajduk dišu, a svojim imenima povijest pišu. Odgovornost je na svakom od nas!

DPH Zadar je prethodna dva vikenda organizirao učlanjivanje na Narodnom trgu u Zadru i u Crnom, a naredni vikendi donose nova terenska učlanjivanja. Očekuju nas učlanjivanja diljem Zadarske županije: Bibinje, Debeljak, Sukošan, Benkovac, Stankovci, Pridraga, Privlaka, Vir i Poličnik.

U slučaju da ste voljni biti koordinator i organizirati terensko učlanjivanje u svojoj općini/mjestu/selu uz našu pomoć i podršku, slobodno nam se obratite putem Facebook stranice: www.facebook.com/dphzadar/ ili putem e-maila: [email protected]