Humanitarni malonogometni turnir održan je u organizaciji NK Janjevo iz Kistanja u njihovoj školskoj dvorani. Sav prihod od turnira namijenjen je za liječenje desetogodišnje Katarine Karamatić koja boluje od maligne bolesti. Na turniru je sudjelovalo 14 ekipa iz Kistanja koje su podrijetlom iz Janjeva: Klapa Zvono, Hajduk iz Kistanja, Old boys, Muškarci u tajicama, City bar, Gentile, Otpisani, Neustrašivi, Dream team, Masters, Mix boys, Pubg team, Matićovi i Crkveni miševi. 

U velikom finalu sastale su se ekipe Mix boys i Matićovi. Mix boysi tijekom cijele utakmice bili su bolji protivnik i zasluženo su podignuli pobjednički pehar. Nakon završetka finalne utakmice organizatori su pripremili bogatu roštiljadu, a domaća klapa Zvono do ranih jutarnjih sati priredila je koncert za pamćenje. U organizaciji ovog plemenitog i humanitarnog turnira svojim novčanim prilozima pomogli su sve ekipe, Janjevci koji žive u Kistanjama i mnogobrojni sponzori.

- Velika hvala od srca svima koji su svojim novčanim prilozima pomogli u liječenju naše djevojčice Katarine Karamatić. Janjevci su pokazali svoje veliko srce i ljubav prema svom bližnjemu kada je najteže. Presretni smo što je turnir uspio u svakom pogledu i iznad svih naših očekivanja, rekao je na kraju Ante Brkić, predsjednik organizacijskog odbora turnira.

Gledatelja: 400. Suci: Danijel Blažević i Mateo Cirimotić 

Finale: MIX BOYS-MATIĆOVI 4 : 1

MIX BOYS - Palić 2, Jozić , Mazarekić , Lukić 1, Gečević, Ajtić 1, Glasnović, Cirimotić , Golomeić.
MATIĆOVI - Agato Matić , Mihael Matić, Josip Matić, Leo Matić, Mario Matić, Antun Matić, Krutak , Mihaljević 1