Malo je sinoć nedostajalo za veliko slavlje na Višnjiku. Šut je odlučivao o pobjedi, da je ušao bilo bi totalno drugačije večeras, rekao je trener KK Zadar Ante Nazor nakon poraza od Partizana 92:97 pred brojnom publikom na Višnjiku.

Trener zadarske momčadi nije mogao sakriti razočarenje:

- Čestitam pobjedniku koji je večeras pokazao kvalitetu. Imali smo određene probleme s ozljedama, ali svejedno smo na domaćem terenu primili puno poena. Problemi ostaju isti, ali ono što je dobro je to da je moja momčad pokazala karakter. Vratila se iz ponora u utakmicu i dva puta smo došli nadomak pobjede. Obično se to okrene u korist momčadi koja stiže no, nažalost, ovog puta to se nije dogodilo. U sportu uvijek dođeš tamo gdje trebaš biti, ali postoje porazi koje ne možeš prožvakati. Ovaj je jedan od tih poraza. Skokovi pokazuju borbenost, a slobodna bacanja koncentraciju. Taj "fajt" i fokus su trebali biti bolji kako bi isprovocirali da se pobjeda okrene u našu korist.

Trener Partizana Andrea Trinchieri istaknuo je kako mu je uvijek zadovoljstvo igrati u Dvorani Krešimira Ćosića. 

- Teška utakmica. Očekivao sam takvu utakmicu, Zadar je čvrsta ekipa i ima puno srca, istaknuo je trener "Crno-bijelih".