Vrijeme blagdana i prazničnog raspoloženja je iza nas, ali za navijače Sonik Puntamike običaj darivanja nastavlja se i dalje. Momčad Šime Kraljevića u četvrtak, 10. siječnja će počastiti sebe i sve one koji vole zadarsku košarku istinskom košarkaškom poslasticom. Ples kuglica u trećem krugu Kupa Krešimir Ćosić donio je Puntamičanima „najdražeg" gosta parketa u Jazinama zagrebačku Cibonu. Nakon dugo vremena sastav iz Zagreba pohodi Jazine gdje ih čekaju košarkaši ostaviti srce na parketu. O značaju ove utakmice trener Kraljević kaže:

„Dolazi Cibona, tu ne treba previše trošiti riječi. Bez obzira u kakvom igračkom kadru dolaze i u kojoj su trenutno situaciji Cibona je uvijek ime. Vratili su domaće igrače umjesto Amerikanaca i smatram da su napravili dobar posao u tom dijelu. Teško je bilo kome nametati rezultatski imperativ, ali nitko nije nepobjediv. Svojim igračima sam rekao, jednom u životu imate ovakve utakmice, nekima će ovo biti kruna karijere i to oni moraju shvatiti. Mjerilo utakmice je naravno konačni rezultat, ali meni je u konačnici bitnije da pogledaju sami sebi u oči i budu zadovoljni sa pruženim na parketu".

Puntamičani skoro da su prisvojili ovo natjecanje kao svoje obzirom da su u prošlom izdanju bili sudionici završnice Kupa. Kolika je vjera igrača da mogu ponoviti prošlogodišnji uspjeh? 

„Želim istaknuti kako su svih 10 igrača koji će nastupiti u glavi čisti. Ja bih čak rekao da su „farabuti", svatko će dati maksimum i hrabroga srca nastojati ostvariti povoljan rezultat. To nam svima mora biti misao"- ističe trener Kraljević.

Momci uživajte, zaslužili ste...

Utakmica počinje u 19 sati u četvrtak,  10. siječnja, a prodaja karata već u utorak u caffe baru POSH kraj Jazina u vremenu od 17 do 20 sati. U srijedu također po istoj satnici kao i na dan utakmice do samog početka.