Pred sam početak jučerašnje utakmice između KK Zadar i KK Petrol Olimpija došlo je do naguravanja između domaćih navijača. Pripadnici navijačke skupine, ukupno njih 30, pokušali su preskočiti ogradu za ulazak na tribinu i spustiti se iza zapadnog koša pokraj zadarske klupe i policije, a sve u većem broju nego što je to inače dopušteno.

Nered je bio posljedica zabrane prodaje karata za sektor Jug te odgovora Tornada da se premjesti na sektor iza koša, u tzv. boiteljski VIP.

Srećom, situacija se ubrzo smirila te nije bilo većih posljedica ili kašnjenja početka utakmice. No navijači KK Zadra odmah su se oglasili na svom Facebooku na stranici KK Zadar Fans:

- "Sigurnost i povjerenje" po tko zna koji put trenira strogoću na dici zbog skroz nebitnih stvari umisto da se uvate pametnijeg posla, ali ništa novo. Iako su imali ulaznice za tribinu, nekolicini pripadnika Tornada je zabranjeno da uđu na tribinu iza koša. Sve je završilo mlaćenjem pendrecima od strane "sigurnosti i povjerenja". Najviše ljudi je godinama upravo zbog zaštitara ulazilo besplatno na utakmice, a sad se pravi problem ako karta slučajno nije za tu tribinu. Pustite dicu da navijaju i uvatite se pametnijeg posla. POVJERENIK ZA SIGURNOST - Koji je tvoj posao?, napisali su.

- Situacija zadarskih navijača na Facebooku je subjektivno prikazana. Obrada predmeta je i dalje u tijeku, rekli su nam u PU zadarskoj.