Na međunarodnom boksačkom turniru Petrovgrad Cup održanom u Zrenjaninu od 21. do 23. prosinca, mladi boksači zadarske Zlatne rukavice ostvarili su izvanredne rezultate. Svojim nastupom u sklopu hrvatske reprezentacije, Jure Bratović (65 kg) osvojio je u briljantnoj borbi zlatnu medalju, a Petar Maltež (48 kg), kao najmlađi reprezentativac, izborio je u jako teškom finalu za srebro. Nova generacija boksača iz boksačkog kluba sa Bilog Briga potvrđuje turnir za turnirom dosljednost u radu i tehničku dotjeranost po kojoj je prepoznatljiv rad trenera Edija Miloševića.

Unatoč školskim obavezama, ovi mladi boksački kadeti spremni su na mukotrpan rad i odricanje da bi u sportu postigli hvalevrijedne rezultate. Mladi Bratović već tri godine u svojoj kadetskoj konkurenciji kotira u samom vrhu, te je svojim nastupom u Zrenjaninu još jednom potvrdio da će mu njegova sigurnost i umijeće kojom je oduševio suce i gledatelje otvoriti vrata u sportskoj budućnosti. Njegov klubski kolega Donat Peraić je zbog ozlijede morao izostati sa turnira u Srbiji, no za nekoliko dana u siječnju svi zajedno počinju pripreme u Zagrebu za nove sportske uspjehe. 

Predsjednik boksačkog kluba Zlatna rukavica, Ante Žoni Maksan je iznimno zadovoljan recentnim uspjehom svojih mladih boksača, te najavljuje svoju punu potporu u poboljšanju nedostatnih uvjeta u kojima ta djeca treniraju i formiraju se u kvalitetne sportaše- primjere, što dokazuju i samim svojim članstvom u reprezentaciji.

Hrvatska reprezentacija je za svoje fantastične izvedbe u Zrenjaninu pobrala ukupno sedam zlatnih, dvije srebrne i dvije brončane medalje, te je nagrađena peharom za najbolju ekipu turnira.