Juniori Zadra nisu uspjeli skinuti i drugi veliki skalp u jednom danu. - nakon jutrošnje pobjede protiv Partizana ispisali su lijepu pozivnicu navijačima za večerašnji susret, ali je u njemu Crvena zvezda bila bolja rezultatom 63:81.

I jednima i drugima to je bila druga utakmica u jednom danu, a gosti iz Beograda čak su bili u nešto nepovoljnijem položaju jer su protiv Budućnosti igrali dva sata kasnije od Zadrana. To se ipak na parketu nije vidjelo, osim donekle u prvoj četvrtini, jedinoj koju je Zadar dobio u ovoj utakmici (19:18). Veliki hendikep za domaće je bio neigranje Jure Planinića, daleko najboljeg igrača prve utakmice.

I u ovoj utakmici Zadrani su ušli u zaostatak (0:6), koji su uspjeli stići nakon pet minuta igre (8:8), zahvaljujući dvjema tricama Fantine. Barbaroša je nešto kasnije donio Zadru i prvo vodstvo (17:13), koje je zadržano do kraja četvrtine. Na polovici druge četvrtine rezultat je bio 26:26 i činilo se kao da ćemo gledati neizvjesnu utakmicu. Zvezda je tada krenula u seriju 4:13 i praktički u ovom razdoblju riješila utakmicu, jer se Zadar još samo jednom uspio vratiti na pet poena razlike (36:41). Na kraju treće četvrtine bilo je -15, što je do kraja povećano na konačnih 63:81.

Najviše poena za Zadar je postigao Barbaroša (18), a bolji od drugih bili su Zelanto (15 poena) i Fantina (14). Za Crvenu zvezdu po 17 poena postigli su Popović i Tomašević.
U petak navečer (20.15) Zadar će igrati protiv Cibone, u subotu u istom terminu protiv Petrol Olimpije, a posljednju utakmicu protiv Budućnosti u nedjelju u 15 sati. Dvije najbolje momčadi izborit će nastup na Final fouru.