Vanja Tokić (39) iz Zadra, koja je ovoga vikenda kao član reprezentacije Hrvatskog body building saveza nastupila na 40. Grand Prix PEPA Opava u kategoriji bikini fitnesa plasirala se u polufinale natjecanja, no nije uspjela izboriti plasman u finale. U ukupnom poretku svoje kategorije osvojila je 11. mjesto. Ovo je izvrstan rezultat jer je na natjecanju bila jedina u kategoriji „masters" te je izašla na europsku pozornicu s daleko mlađim natjecateljicama u kategoriji „junior".

- Finale nisam uspjela izboriti, što je bilo i očekivano, jer nije bilo natjecateljica mojih godina pa tako ni kategorije „masters". Mogla sam ili odustati ili nastupiti sa curama iz kategorije „junior". Izašla sam sa natjecateljicama koje su u prosjeku imale 18 godina, a spojena je i visoka i niska kategorija. Tako da je ulazak u polufinale među 30 top „bikinica" i osvojeno 11. mjesto za mene veliki uspjeh i potvrda mojih napornih treninga", rekla je Vanja Tokić dodajući kako je ponosna, sretna i zadovoljna postignutim rezultatom i samom činjenicom da je ušla u hrvatsku reprezentaciju Body building saveza koji je član Olimpijskog odbora.

- Posebno želim zahvaliti prof. Damiru Siseru, predsjedniku Hrvatskog body building saveza na svoj pomoći koju mi je pružio, rekla je Vanja.

Njen trener i otac, dugogodišnji natjecatelj na domaćim i međunarodnim natjecanjima u body buildingu Zoran Tokić (58) nije nastupio na natjecanju zbog zdravstvenih problema. Tokić je inače najstariji natjecatelj iz Zadarske županije , ali i Hrvatske koji će vjerujemo nastupiti na natjecanju u Sloveniji, na Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuilding championship koje će se održati 25. studenog u Mariboru.