Nema odmora za košarkaše Zadra - nakon dvije pobjede u dva dana (Krka i Vrijednosnice Osijek) trener Ante Nazor već danas će ih povesti u nove treninge. U petak u 20 sati na Višnjik stiže Mega Bemax i želja je i trenera i igrača ostvariti još jednu pobjedu. A to neće biti lako, rekao je nakon sinoćnje utakmice trener Nazor.

- Moramo stabilizirati stvari koje smo postavili pred sebe. U ove gostujuće utakmice krenuli smo na stani-pani, sada očekujemo kroz treninge stabilizirati svoju igru. U petak dolazi protivnik koji igra brzu i atletsku košarku, rekao je Nazor, koji je igrače u drugoj utakmici dijelom ipak uspio odmoriti nakon one prve odigrane u Sloveniji.
Grant nije ni ulazio u igru

- On se žalio na bol u nozi, htjeli smo ga poštedjeti a i Luku (Tomasa) nagraditi za ono pokazano u bitnom trenutku u Novom Mestu. Počeli smo utakmicu i poluvrijeme s njim, igrali jedno vrijeme s dva playa, pokušali zatim bez ijednog... Tražili smo atipične petorke jer nismo uspijevali prelomiti utakmicu. Osječani igraju čvrsto, ako uđeš labavo dobiješ zakucavanje u facu. Moramo u svakoj sekundi biti maksimalno nabrijani na protivnika, ne dopustiti nikome da se brije na nas. Imali smo uspona i padova, čestitam momcima i zahvaljujem navijačima na pozitivnoj energiji u dvorani.

Na kraju je za rješenje utakmice ipak trebao ući Luka Božić.

- Božo ima silnu energiju, možda ne bi njemu smetalo ni još jednu utakmicu odigrati, našalio se Nazor.

Riječ-dvije rekao je i najbolji pojedinac utakmice Mislav Brzoja, koji je uz 21 poen ostvario i 10 skokova.

- Nismo uzeli utakmicu zdravo za gotovo, razmišljali smo samo o danas i tako ušli u nju. Ovo je timska pobjeda, a moj učinak je dobar znak koliko je ekipa široka i da svatko može iskočiti kad zatreba, rekao je Brzoja.