Večeras u 20 sati u školskoj dvorani na Bilom Brigu KK Diadora će otvoriti sezonu u Drugoj ligi Jug. Nakon prvog slavlja protiv DOŠK-a u Kupu Krešimira Ćosića, Entuzijasti dočekuju Cetinu, koja je u pripremnim utakmicama pobijedila Posušje te drugu momčad Alkara.
Da treći rang hrvatskoga košarkaškog natjecanja ove godine nije nimalo bezazlen pokazuje Solin. Angažmanom bivšega NBA igrača Bruna Šundova u svom gradu stvorili su poželjan šušur te kao cilj najavili ulazak u Premijer ligu.

I na Bilom Brigu možda se začinje nešto neobično blistavo - Diadora će na susretu s Cetinom staviti kutiju za dragovoljne novčane priloge i nastaviti humanitarnu djelatnost; već je 15.817,50 kuna uplaćeno Udruzi za Down sindrom Zadarske županije i isto toliko za košarkaške lopte školama, a sad će prikupljeni novac ići Udruzi za autizam te za najugroženije obitelji župe Srca Isusova.

Inače, Diadora na je na zanimljiv način riješila nepostojanje semafora, potrebnog za održavanje natjecanja - semafor u dvorani čine tri LCD televizije koje slušaju laptop, što je vrlo jednostavno za onoga tko zna i daleko jeftinije.