Ovog vikenda na Višnjiku sve će biti u znaku košarke jer je u subotu i nedjelju na rasporedu pet košarkaških utakmica, a sportski program otvaraju kadetkinje Zadra koje u sklopu natjecanja Dalmatinske kadetske lige dočekuju momčad Raguse. Susret se igra u subotu, 3. studenog u pomoćnoj dvorani 2 s početkom u 15:00 sati.

U subotu se igra i utakmica 5. kola Prve ženske lige u kojoj se sastaju domaćin ŽKK Zadar i ŽKK Plamen Požega. Utakmica počinje u 18:00 sati, a igra se u pomoćnoj dvorani broj 3.

Sportska događanja u nedjelju počet će u 13:30 h u pomoćnoj dvorani 3 košarkaškim ogledom Druge lige Jug između KK Sveučilište u Zadru i KK Mislav. U istoj dvorani u 16:15 igra se susret 2. kola Druge ženske lige B skupine između ŽKK Zadar II i ŽKK Vodice, a u centralnoj dvorani s početkom u 20:00 sati igra se glavna utakmica vikenda, susret 5. kola HT Premijer lige u kojem košarkaši Zadra dočekuju momčad Vrijednosnica Osijek.

Prodaja ulaznica je na dan utakmice u na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene ulaznica su 30 kuna za tribine i 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.