Predsjednik Body building kluba Hulk iz Zadra i dugogodišnji natjecatelj na domaćim i međunarodnim natjecanjima u body buildingu Zoran Tokić (58) i njegova kćer Vanja Tokić (38), također članica BB kluba Hulk, odlaze ovoga vikenda na natjecanje u Opavu u Češkoj na 40.-ti Grand Prix PEPA Opava koje će se održati 2. i 3. studenog 2018. godine.

Tokić je najstariji natjecatelj iz Zadarske županije , ali i Hrvatske koji će se i ovoga puta pokušati izboriti za medalju u svojoj kategoriji.

Vanja Tokić (38) u Opavi će biti jedina natjecateljica iz Zadarske županije i jedina predstavnica Hrvatske u svojoj kategoriji master bikini fitnessa . Vanja se pod vodstvom svog trenera i oca fitness bikinijem bavi od veljače ove godine i već je nastupila na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Nakon samo dva mjeseca treninga i pripreme, na Međunarodnom natjecanju u Sisku u travnju ove godine osvojila je 5. mjesto u toj kategoriji , a na 21. prvenstvu Hrvatske u body buildingu i fitnessu 4. mjesto. Na 19. Međunarodnom prvenstvu u Body buildingu i fitnessu "Bihać open 2018." osvojila je 5. mjesto u svojoj kategoriji bikini fitness.

Nakon ovog natjecanja, Zoran i Vanja Tokić odlaze na natjecanje u Sloveniju, na Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuildnig championship koje će se održati 25. studenog 2018. godine u Mariboru.