Odlukom Hrvatskog košarkaškog saveza pomaknut je termin odigravanja I. kruga Kupa Krešimira Ćosića između Diadore i drniškog trećeligaša.

U sportskoj dvorani Osnovne škole Zadarski otoci, s početkom u 20:30 sati, Košarkaški klub Diadora ugostit će DOŠK iz Drniša. Prva službena, a samim time i povijesna utakmica KK-a Diadora odigrat će se u dvorani na Bilom brigu koja će tako premijerno ugostiti ljubitelje kraljice igara jer je dosad služila samo kao dom zadarskih malonogometaša.

"Veselimo se našoj prvoj utakmici u našem domu na Bilom Brigu. Bit će to fešta od košarke i ovim putem pozivam sve naše članove i prijatelje Kluba da se odazovu i napune predivnu dvoranu Osnovne škole Zadarski otoci" - izjavio je kapetan Kluba, Tomislav Troskot.

Ovaj poziv dolazi nakon velikih napora svih zaljubljenika, ali i partnera Kluba koji su zaslužni što je dvorana dobila vrhunski semafor i danas konačno prošla zahtjevan inspekcijski nadzor kako bi se u konačnici prvo kolo Krešinog kupa i odigralo:

"Odradili smo veliki posao, ali u tome sigurno ne bi uspjeli bez velike pomoći naših članova a ponajviše našeg najvećeg Prijatelja i donatora, Thomasa Luburića koji je osigurao sredstva da se taj semafor i postavi" - dodao je Željko Šolaja, član Uprave KK-a Diadora.

Subota, 27.10. u 20:30 sati
Dvorana OŠ Zadarski otoci: KK DIADORA Zadar - KK DOŠK Drniš